Loma Espanjassa

Meistä

Arvoisat asiakkaamme,

Vuodesta 2015 täällä Torreviejassa toimineen ja teitä asiakkaita suurella sydämellä palvelleen Loma Espanjassa- yrityksen omistajat vaihtuvat. Kari ja Pirkko Ikosen vetäytyessä ansaitusti taka-alalle, uudet omistajat Maria Suvinen, Anssi Ikonen ja Antti Tuisku ottavat vetovastuun yrityksen toiminnasta.

”Haluamme kiittää sydämiemme pohjasta ihania asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme näistä kuluneista vuosista.”, Kari ja Pirkko sanovat.

”Siirtyessämme viettämään eläkevuosia, jätämme rakkaan yrityksen ja elämäntyömme tuttuihin ja turvallisiin käsiin. Miljoonat kiitokset ja menestystä koko meidän upealle tiimillemme sekä uusille yrittäjille.”, toivottavat Kari ja Pirkko.

Teitä asiakkaita palvelee tuttu, luotettava ja osaava tiimimme Marian ja Anssin johdolla Antin toimiessa yrityksen taustalla.

”Loma Espanjassa yrityksen työntekijät Karin ja Pirkon johdolla olivat ensimmäisiä ihmisiä, keneen tutustuin vuonna 2018, kun hankin oman kakkoskodin täältä Torreviejasta. On suuri kunnia ja etuoikeus päästä mukaan kehittämään tämän upean yrityksen toimintaa. Oma roolini tulee olemaan enemmänkin taustajoukoissa mahdollistaja siinä missä Maria ja Anssi jatkavat yrityksen pyörittämistä asiakaspinnassa”, sanoo Antti.

Olettehan yhteydessä meihin, kun harkitsette asunnon hankintaa, myyntiä tai vuokraamista. Tarkemmin yrityksen henkilökuntaan, palvelutarjontaan ja toimintaan pääsette tutustumaan uusituilta verkkosivuiltamme www.lomaespanjassa.net.

Parhain terveisin,

Maria, Anssi ja Antti


Loma Espanjassa on kiinteistö- ja lomavuokraustoimisto Torreviejassa ja Orihuela Costan alueella Costa Blancassa, Espanjassa.

Tarjoamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa kiinteistöjen myyntiin ja neuvomme ostajaa oikean kiinteistön valinnassa ja erityisesti oikealla alueella alueellamme. Ymmärrämme haasteet, kun ostat kiinteistön ulkomailta, ja työskentelemme asiakkaidemme kanssa koko prosessin ajan.

Myynnin jälkeen tarjoamme asuntosi huolto- ja lomavuokrauspalveluja tarpeidesi mukaan. Vuokrakiinteistöjen salkkumme koostuu yli 90 asunnosta alueella. Tämä antaa meille omakohtaista kokemusta asuntosi vuokrauspotentiaalin arvioimisesta.

Jos tarvitset luotettavaa kumppania kodinostohankkeeseesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Palvelemme sinua suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja espanjaksi.

Tiimimme

Maria Suvinen
Kiinteistövälitys, osakas
maria@lomaespanjassa.net +34 606 210 810
Mari Salminen
Vuokrapalvelu
vuokra@lomaespanjassa.net +34 669 67 25 78
Maria Juvonen
Vuokrapalvelu
vuokra@lomaespanjassa.net +34 669 67 25 78
Anssi Ikonen
Kiinteistövälitys, osakas
anssi@lomaespanjassa.net +34 608 383 131
Robert Forss
Kiinteistövälitys
bostader@lomaespanjassa.net +34 615 36 94 31
Petri Hinno
Kiinteistövälitys
sales1@lomaespanjassa.net +34 602 46 56 68
Antti Tuisku
Osakas
+34 966 708 045
Olli Juvonen
Vuokrapalvelu
vuokra@lomaespanjassa.net +34 669 67 25 78
WhatsApp