Loma Espanjassa

Palvelut

Kiinteistönvälitys

Espanja on maa, jossa koti on muutakin kuin paikka nukkua - se on osa unelmaa, lomaa, onnea ja tärkeä tukikohta lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.

Kun on aika luopua tai vaihtaa, hoidamme asuntosi myynnin ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tutustumme asuntoon huolellisesti, otamme siitä laadukkaita kuvia ja etsimme asunnosta parhaat puolet seuraavaa asukasta varten.

Meiltä saat myös kaikki myyntiin tai ostoon liittyvät palvelut isoista remonteista pieniin stailauksiin.

Teemme yhteistyötä alueella toimivien yrittäjien ja pankkien kanssa, joten myyntitilanteessa osaamme auttaa ostajaa esim. asuntolainan saamisessa tai remontin kustannusarvion laatimisessa hänelle. Tämä helpottaa ostajan päätöksentekoa ja tekee asunnostasi haluttavan.

Neljä syytä tehdä yhteistyötä kanssamme

 • Pidämme työstämme ja tämä näkyy myös hyvänä palveluna asiakkaille.
 • Panostamme laadukkaaseen viestintään ja markkinointiin sekä otamme asunnoista hyviä ja selkeitä kuvia.
 • Tiimillä on laaja osaaminen ja pitkä kokemus kiinteistöjen myynnistä ja arvioinnista. Meillä on laaja kumppaniverkosto, joka auttaa tarvittaessa ennen myyntiä tai sen jälkeen. Samalla saat käyttöösi koko verkoston asiantuntemuksen.
 • Huolehdimme asiakkaistamme myös myynnin jälkeen. Suuri osa ostavista asiakkaistamme luovuttaa asunnon meille vuokraamiseen tai huolenpitoon. Näin hoidamme asuntoasi myös kaupan jälkeen.

Vuokraustoimisto

Vuokraamme loma-asuntosi luotettavasti ja pitkällä kokemuksella.
Välitystoimistossamme on jo noin 90 vuokra-asuntoa Torreviejan ja Orihuela Costan alueilla, ja teemme vuosittain satoja lyhyt- ja pitkäaikaisia vuokrasopimuksia.

Huoleton vuokrauspalvelumme loma-asunnollesi

Tarjoamme täyden palvelun vuokraustoimiston loma-asunnollesi, joten voit aina saapua siistiin ja puhtaaseen asuntoon.

Tarvitsetko lentokenttäkuljetusta? Voit tilata sen lomakkeella.

Kauttamme helposti myös vuokra-autot Torreauto Nordicilta. Klikkaa tästä lomakkeeseen.

 • Ennen vuokrauksen alkamista käymme läpi vuokraehdot, hinnoittelun ja ehdotamme mahdollisia päivityksiä asuntoon ennen vuokrauksen alkamista.
 • Kuvailemme vuokra-asuntoa laadukkaasti ja houkuttelevasti
 • Hallitsemme vuokralaisten haun ja asunnon varauskalenterin
 • Vuokralainen maksaa vuokran ja sovitut sähkö- ja vesimaksut säännöllisesti ja tilitämme ne asunnon omistajalle
 • Järjestämme asunnon siivouksen vuokralaisten vaihtuessa
 • Hoidamme mahdolliset vahinkotilanteet ja tarvittavat korjaukset sopimuksen mukaan
 • Vuokralainen hyväksyy vuokraehdot

Ota meihin yhteyttä, niin vuokraamme asuntosi myös silloin, kun et käytä sitä itse

Tervetuloa Loma Espanjassa asiakkaaksi!

Huolenpito

Jos käytät asuntoa paljon itse tai et halua vuokrata sitä ulkopuolisille, tarjoamme luotettavaa huolenpitopalvelua asunnollesi. Palvelukokonaisuus räätälöidään aina huoneistokohtaisesti, mutta yleisimmin tarvittavat hoitopalvelut ovat seuraavat

 • Tarkistuskäynnit, asunnon tuuletus ja postilaatikon tyhjennys asunnon ollessa tyhjillään
 • Pihan ja puutarhan hoito tarpeen mukaan
 • Avainten säilytys ja toimitus esim. remonttityöntekijöille tai asunnossa lomaileville tutuille
 • Siivous ennen huoneistolle saapumista ja lähdön jälkeen
 • Pienet korjaukset hätätilanteissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää huolenpitopalvelustamme

Uudistaminen

Haluatko ostaa remontin tarpeessa olevan asunnon ja tehdä siitä oman näköisesi? Jos voit odottaa jonkin aikaa, tämä voi olla hyvä strategia ostaa asunto Espanjasta, ja samalla saat asunnon juuri sellaiseksi kuin haluat.

Suomessa on varsin tavallista, että uusi omistaja remontoi asunnon, ja tämä on usein tarpeen myös Espanjassa. Kun ostat meiltä asunnon itsellesi tai sijoituskohteeksi, huolehdimme tarvittaessa asunnon tarvittavasta remontista kaupan jälkeen.

Meillä on hyvä verkosto eri alojen asiantuntijoita, hoidamme asunnon remontin valvonnan luotettavasti sopimuksen mukaan.

Suuri haaste on pystyä näkemään tuleva asunto jo ostohetkellä ja arvioida remonttiin ja sisustukseen liittyvät mahdollisuudet ja kustannukset. Olemme toteuttaneet kymmeniä pienempiä ja suurempia remontteja ja sisustuksia alueella, ja osaamme jo ostovaiheessa ehdottaa mahdollisia korjaustarpeita, jotta ne voidaan helpommin ottaa huomioon asunnon ostobudjetissa. Usein kannattaa vaihtaa esim. pistorasiat, valokatkaisijat, hanat ja lämminvesivaraaja. Muoviset kytkimet haurastuvat ajan myötä, ja kalkki tukkii hanat ja lämminvesivaraajan. Lämminvesivaraaja vaihdetaan yleensä 5 vuoden välein. Espanjassa asunnot on rakennettu yksinkertaisemmin kuin Suomessa, joten remontointi on usein helpompaa kuin Suomessa - vastaavasti korjauksissa tulee huomioida sijainnin aiheuttamat erityisvaatimukset esim. ilmanvaihdon ja tuuletuksen osalta.

Kun asunto remontoidaan, siitä tulee varsin nopeasti toimivampi ja paljon viihtyisämpi. Sisustamisessa otamme aina huomioon asunnon käyttötarkoituksen sekä käyttäjien toiveet ja vaatimukset. Jos asunto on vuokrattu, varmistamme myös, että kaikki vuokraukseen liittyvät vaatimukset täyttyvät.

WhatsApp